Home accessoires uit Midden-Oosten

Als je het voornemen hebt om het interieur van je woning te veranderen, is het vaak moeilijk om een keuze te maken voor een nieuwe stijl. Kies je voor strak en modern? Of verkies je een landelijke stijl? Misschien denk je aan de oosterse stijl? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor een stijl waar jij je het best bij voelt. En overweeg ook zeker om verschillende stijlen te combineren. Voor iedere combinatie geldt dat een vleugje oosterse magie in iedere woning garant staat voor ontspanning, rust en gezelligheid. U waant zich in het land van de Soeks en de goudgele stranden; maar dan in het comfort van je eigen huis.

Leuke Accessoires Marokko de Soeks

Modern en oosters combineren

Als je kiest voor strakke meubels kan je het interieur verder invullen met de warme en zachte kleuren van de mediterrane sfeer. Op die manier kan je functionaliteit, design en vooral gezelligheid op een bijzondere wijze bij elkaar laten komen. Er is een enorm aanbod aan oosterse accessoires: hanglampen, tapijten, poefen, kaarsenhouders en vooral veel kussens.

Oosterse kussens

Een strakke, leren zitbank kan je “aankleden” met oosterse kussens. Je vindt ze in vele verschillende kleuren en afmetingen. Ze zijn afgewerkt met bijzondere patronen, kraaltjes en pailletten. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. De hoogwaardige kwaliteit van de vulling biedt voldoende zitcomfort. Een oosters kussen kan zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Zo kan je er een gezellige loungeruimte mee creëren op je terras of in je tuin.

Oosterse lampen

Voor een absoluut Zen-gevoel kies je voor de typisch oosterse lampen. Dankzij het vakkundige handwerk is de structuur van iedere lamp uniek. Ze zijn immers voorzien van vele, kleine gaatjes waardoor een kamer wordt ondergedompeld in een Arabische sfeer. De lampen zijn geschikt voor montage aan het plafond of tegen de muur. Ze zijn ook verkrijgbaar als tafelmodel.

Andere typische accessoires uit het Midden-Oosten

Voor een ultiem oriëntaals gevoel in huis kan je gebruik maken van mozaïektegels. Je kan ze plaatsen tegen de muur of op de vloer. Ze worden vaak gebruikt in badkamers om een sfeer van oosterse ontspanning te scheppen. Kies je ook nog voor een verdere afwerking van de ruimte met verf in een mosterdgele kleur of met aardtinten, kom je moeiteloos in de sfeer van 1001 nachten. Een verdere inrichting van je woning met zijden behang, houten vloeren en functionele kamerschermen, maakt van jouw huis een ware oase van rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *